Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: üçyol asansör firmaları, izmir asansör şirketleri - Öncü Asansör

Firma Sektör

: Asansör Hizmetleri

Firma Yetkili

: Mehmet Bey

Çalışan Sayısı

: 10 - 25
Kuruluş Yılı : 1982
İncelenme : 4145
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: 520/2 Sokak No:16 /A Üçyol- İZMİR

Firma Şehir

: İZMİR

Telefon

: 0 (232) 227 47 68 - 0 (232) 227 47 68

GSM

: 0 (232) 227 47 68

Fax

: 0 (232) 256 92 02

Mail

: [email protected]

Website

: http://www.oncuasansor.com
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

pGAQma.gif (605×40)

Öncü Asansör San. Tic. Ltd. Şti. 1982 yılında kurulan firmamız bu güne kadar hep ilklere ve sayısız başarılara imza atmıştır. Firmamızda bir adet sirket müdürü ,bir ad elektirik mühendisi,bir ad makine mühendisi ve 16 Adet Teknisyen görev yapmaktadır ve bu güne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir.

izmir asansör şirketleri

Yine 20 Haziran 1994 Tarih ve 22499 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan S.T.B. İmalat Belgesi, S.T.B. Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi, S.T.B. Garanti Belgesini alan ilk ve tek firma olma özelliğini devam ettirmektedir. 16/09/2005 tarinde ISO 9001/2000 belgesi 16/09/2005 tarinde 35/16ÖA CE belgesi alınmiştir.

Yoğun nufus artışına parelel olarak inşaat artışı ile asansör vaz geçilemez bir unsur haline gelmiştir.1982 yılı Kuruluşumuzdan itibaren tüm hizmet faaliyetlerimizde toplam kalite anlayışını hedefleyip bunu gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik.

Bu amaçla devamlı atılımlar yapan ÖNCÜ ASANSÖR San tic hızla gelişmekte olan asansör teknolojilerini takip ve transfer ederek, kendi bünyesinde uygulamak için asansör malzeme üreticisi firmalar ile antlaşmalar yapmış böylece, kademesiz hızlı, tam otomatik asansörlerin montajını kendi yetiştirdiği teknik eleman ve kadroyla garantili bir şekilde hizmet vermeyi devam etmektedir.

Kalite Politikamız: Yürütmekte olduğumuz asansörlerin bakım arızası ve montajı hizmetlerinde, sektörümüzün lideri olmak. Kalite yönetim sistemimizin sürekli iyileşmesini sağlayarak, eğitimli personel ve kaliteli ürün anlayışıyla tüm müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak.

ASANSÖRLERİN ÖLÇÜ VE BOYUT TABLOSU Şahıs asansörleri, binaların projelendirilmesi aşamasında yapılan trafik hesaplarına ve avan projelerine uygun olarak imal edilip, yerlerine monte edilir. 4 kişiden 21 kişiye kadar kapasiteye sahip yapılabilen şahıs asansörlerinin hızları, binanın yüksekliğine göre değişken bir şekilde 0,63 m/sn den 2.5 m/sn ye kadar çıkar.

Projelendirme safhasından imalat ve montaj aşamasının sonuna kadar tüm kademeler, uzman ekiplerimiz tarafından kontrol edilerek, son kullanıcıya en uygun hale getirilir.

ETİKETLER

izmir asansor firmaları, izmir asansör bakım firmaları, izmir asansör onarım firmaları, izmir asansör teknik servis firmaları, izmir yük asansörü firmaları, izmir hasta asansörü firmaları, izmir insan asansörü firmaları, izmir asansör firması firmaları, izmir asansör imalat firmaları, izmir yürüyen merdiven firmaları, izmir yürüme bandı firmaları, izmir asansör firmaları firmaları, izmir yük asansörleri firmaları, izmir şahıs asansörleri firmaları, izmir profesyonel firmaları, izmir imalat firmaları, izmir asansor firması firmaları, izmir izmir firmaları, izmir asansörleri firmaları, izmir arıza firmaları, izmir bakım firmaları, izmir montaj firmaları, izmir revizyon firmaları, izmir şahıs firmaları, izmir yük firmaları, izmir araç firmaları, izmir sedye firmaları, izmir özürlü firmaları, izmir hidrolik firmaları, izmir yemek firmaları, izmir monşarj firmaları, izmir panoramik firmaları, izmir makine dairesiz firmaları, izmir villa asansörü firmaları, izmir izmir asansör firmaları firmaları, izmir izmir asansör bakım firmaları firmaları, izmir izmir asansör montaj firmaları firmaları, izmir izmir yürüyen merdiven firmaları firmaları, izmir izmir asansör firmaları, izmir asansör firmaları, izmir yürüyen merdiven firmaları, izmir engelli asansörleri firmaları, izmir engelli sistemleri firmaları, izmir koltuklu asansör firmaları, izmir platform engelli asansörü firmaları, izmir asansör bakım firmaları, izmir asansör arıza firmaları, izmir asansör servis firmaları, izmir yürüyen merdiven bakım firmaları, izmir yürüyen merdiven servis firmaları, izmir yürüyen merdiven arıza firmaları, izmir otis asansör yedek parça firmaları, izmir kone asansör yedek parça firmaları, izmir schindler asansör yedek parça firmaları, izmir thyssen asansör yedek parça firmaları, izmir yürüyen merdiven yedek parça firmaları, izmir asansörler firmaları, izmir Şahıs Asansörleri firmaları, izmir Profesyonel İmalat firmaları, izmir Montaj ve Satış Sonrası Servis firmaları, izmir İzmirde asansör firmaları, izmir izmirde öncü asansör firmaları, izmir asansörcü,