Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: Ata Yüzme Spor Klubü

Firma Sektör

: Eğitim Danışmanlık

Firma Yetkili

: Ömer Küçükkurt

Çalışan Sayısı

: 1 - 5
Kuruluş Yılı : 2002
İncelenme : 2541
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Cumhuriyet Mah. Yüzyıl Cad. No: 57 ( Yanı ) Kartal Yakacık

Firma Şehir

: İSTANBUL

Telefon

: 0537 938 73 32 - 0537 938 73 32

GSM

: 0537 938 73 32

Mail

: [email protected]

Website

: https://www.atayuzme.com.tr/
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

2010 yılında Ömer Küçükkurt tarafınca kurulan Ata Yüzme Spor Kulübü, alanında uzman eğitmen kadromusu ve kaliteli tesisler ile yüzme sporuna olan ilginin artmasını ve bu alanda Ülkemizi Dünya çapında başarıyla temsil edecek sporcular yetiştirmeyi hedef edinmiştir.

https://www.atayuzme.com.tr/uploads/pictures/avatars_atayuzme-cocuk-yuzme-dersleri_02.04.2015_01_30_22.jpg

Tam dört denize kıyısı bulunan ve dünyadaki en büyük göllere sahip olan cennet ülkemizde maalesef geri planda kalan yüzme sporunu canlandırmak ve bu kültürü gelecek nesillere devretmek en büyük amacımız. Spor hem fiziki hem de manevi olarak insana pozitif değerler katan bir olgudur.

Ata Yüzme Kulübü

Yüzme ise yaparken büyük keyif alınabilen hem eğlenceli hem de vücut için yararlı bir spordur. Bu spor tekniğiyle birlikte bizler gibi uzman kişilerden öğrenildiği zaman ise çok daha keyifli ve yaralı hale gelir. İşte bu yüzden profesyonel yüzme kulüpleri çok önemli bir rol oynamaktadırlar.

 

Ata Yüzme Spor Klübü olarak, yüzme sporunun insana kattığı değerlere ve bu değerlerin toplumsal hayata katkılarına önem vermekteyiz.Yüzme öğrenmeyi hedefleyen, yüzme bilen ve geliştirmeyi amaçlayan ya da sadece zevk için yüzmek isteyen herkesi havuzlarımıza bekleriz.

 

ATA YÜZME SPOR KULÜBÜ

Ata Yüzme Spor Kulübü İstanbul Anadolu Yakasında üç farklı havuzda yetişkin ve çocuklara yüzme kursu ve özel yüzme dersi faaliyetlerini sürdüren resmi bir kulüptür. Ataşehir, Üsküdar ve Kartal Yakacık Yüzme havuzlarında yüzme kursları aylık üyelikler şeklinde devam etmektedir.

Ata Yüzme Kulübü

Yüzme dersleri bay - bayan karma gruplar halinde yapılmaktadır. Aylık üyeliklerde kursa katılım hafta da iki gün birer saat şeklindedir. Her ders bir saat sürmektedir. Grup dersler maksimum 5-6 kişiden oluşmaktadır. Aynı zamanda yüzme bilenler spor amaçlı katılabilirler.

ETİKETLER