Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: şanlıurfa vinç kiralama firmaları, şanlı urfada kiralık vinç, şanlıurfa sepetli vinç kiralama, şanlıurfa sepetli vinç hizmeti - bu sayfa satılıktır

Firma Sektör

: Vinç Hizmetleri

Firma Yetkili

: FirmaRehberleri

Çalışan Sayısı

: 1 - 5
Kuruluş Yılı : 2015
İncelenme : 3043
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Şanlıurfa Sanayi Sitesi

Firma Şehir

: ŞANLIURFA

Telefon

: 0555 560 67 17

GSM

: 0555 560 67 17

Fax

: 0555 560 67 17

Mail

: [email protected]

Website

: http://www.
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

bu sayfa satılıktır

Her türlü ağırlık kaldırma ihtiyaçlarınızda XXXX VİNÇ araç ve ekipmanlarıyla servise hazırdır. 10 tondan 100 tona kadar vinç hizmeti yanısıra kiralık forklift ihtiyaçlarınızda da yanınızdayız. Prensipli çalışma anlayışı, kaliteli işçiliği tanınan ve müşteri memnuniyetini her zaman üstün tutan firmamız gelen talepleri her zaman dikkate alarak müşteri isteklerine anında cevap verebilmektedir.

Kalite Politikamız.

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak,Yasal ve mevzuat şartlarına uymak,Kalite ve güven bakımından marka olmak,Hizmet kalitesine ve insan sağlığına tavizsiz önem vermek,Ts EN ISO 9001-2000 standardı ve kalite yönetim sisteminin (KYS) nin şartlarına ve diğer standartlara uymak,Sürekli gelişmeyi sağlamak, görev, taahhüt ve politikamızdır.

Misyonumuz

Daha çok müşteriye hizmetlerimizi sunmak,Mevzuata, yasalara, standartlara uymak,Müşterilerimize stratejik ortak gözüyle bakmak memnun etmek,Teknolojik, kaliteli hizmet vermek,Daha çok çalışana vermek,Hizmet çeşitliliğini arttırmak,Eğitim faaliyetlerine önem vermek.

 http://www.bgcrane.com/images/rental_banner.jpg
Vizyonumuz

Marka ve imajla güven vermek,Güvenilir, dürüst, dinamik, ileri görüşlü olmak,Teknoloji üreten, istihdam sağlayan kaliteli hizmet sunmak,Birikim ve hizmetlerle sürekli öncü, referans olmak,Çalışanlarımıza aile bireyi ve ortak olarak algılamasını sağlamak.

http://www.saravinc.com/wp-content/uploads/2013/08/banner2.jpg

Amacımız "Her An Zamanında, Kaliteli ve Güvenilir Hizmet Vermek...

ETİKETLER