Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: kayseride inşaat firmaları, Rehber İnşaat

Firma Sektör

: İnşaat Firmaları

Firma Yetkili

: MEHMET ÖZDEMİR

Çalışan Sayısı

: 100 - 250
Kuruluş Yılı : 1980
İncelenme : 8174
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Gültepe Mah.Köşk Cad.Kesmece Sok .Melikgazi OFİS:Hunat Mah.Yenı Su Sok.Dünya iş sok.A blok 1/5-6 MELİKGAZİ

Firma Şehir

: KAYSERİ

Telefon

: 0352 222 91 91 - 0532 285 83 53

GSM

: 0532 285 83 53

Fax

: 0352 222 47 59

Mail

: [email protected]

Website

: http://www.rehberinsaat.com
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

Tecrübe ve bilgi birikimiyle müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmak!

-Uzman ekibimiz ve çözüm ortaklarımızla müşterilerin hizmetinde ve yapılan imalatın ve kullanılan malzemelerin arkasında olmak!

http://www.vensainsaat.com.tr/wp-content/uploads/2014/10/title-2.png

-Çevre değerlerinin korunmasında hassas davranarak dünya standartlarını uygulamaya çalışmak!

-Mekanı tasarlarken gerekli tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurmak!

-Mimaride; estetiği ve göze hitap edişi öne çıkarma yerine, rahat ve kullanışlı alanlar olmasına dikkat etmek, ölü alan bırakmamaya özen göstermek!

VİZYONUMUZ: Çevreye duyarlı,yüksek kaliteli,kullanışlı, fonksiyonel, sağlam,insana huzur ve güven veren yaşam alanları inşa etmek.Sanat ve mimarinin tüm inceliklerini bünyesinde barındıran, özgür ve özgün projeleri inşaat sektörüne kazandırmak!

http://sukurinsaat.com/images/banner.png

DEĞERLERİMİZ: Hiçbir zaman en lüks’ünü yapma iddiasında olmadık. Ama, her zaman en kullanışlısını, en uygununu ve hem malzeme ve hem de işçilik olarak en kalitelisini yapma iddiasında olduk. Her an yaşamınızın içinde olacak ve yaşamınızı kolaylaştıracak tüm detayları tek tek düşünerek, kendinize ait hissedeceğiniz ve sizin için,sizin adınıza düşünülmüş bu detayları dikkate alarak, hayatın önemini ve değerini güvenle ve huzurla hissedeceğiniz bir yaşam alanı oluşturmanın gayretindeyiz sürekli…! Müşterilerimizin “ verdiğim paraya değer ” ifadesinden yola çıkarak; hemen her detayı özenle tasarlayan ve standart üstü bir kalite anlayışını benimseyen firmamız; bu amaçla, gerek malzeme tedariği ve gerekse imalat konusunda her zaman sektörün önde gelen lider ve uzman kuruluşlarıyla ve taşaron firmalarıyla çalışmaktadır. Malzemeden işçiliğe, mimariden estetiğe, ekonomiden kaliteye ve nihayet temelden çatıya sürekli olarak gözettiğimiz bir husus var.Şu sorunun cevabıyla bütün bunların üstesinden gelmeye çalışıyoruz: “ Acaba müşterinin yerinde biz olsak ne isteriz ve nasıl isteriz? ” Ve bu sorunun cevabı bizde prensip olarak yerleşmiş bulunuyor.Onun içinde herkese karşı alnımız açık ve gönlümüz rahat.Ve bizler,kendilerimiz de yaptığımız yerlerde bu gönül rahatlığı ve huzuru ile oturuyoruz.Tıpkı siz müşterilerimiz gibi...!

ETİKETLER