Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: istanbul ümraniye havalandırma firmaları,Erdem Havalandırma

Firma Sektör

: Havalandırma

Firma Yetkili

: HÜSEYİN ÖZDEMİR

Çalışan Sayısı

: 1 - 5
Kuruluş Yılı : 2007
İncelenme : 8219
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Çakmak Mah. alemdağ Cad. no: 512/C Ümraniye

Firma Şehir

: İSTANBUL

Telefon

: 0 216 540 53 80

GSM

: 0532 270 50 36

Fax

: 0 216 540 53 80

Mail

: [email protected]

Website

: http://www.erdemhavalandirma.com
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
DSCF4972
DSCF4981
  • DSCF4972
  • DSCF4981
 

HAKKIMIZDA

Erdem Havalandırma olarak 2001 yılından bu güne edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimlerimizle sizlere en iyi hizmeti verebilmenin çabası içerisindeyiz. Seçkin bir referans listesine sahip olan firmamız kaliteli işçiliği ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sektördeki yerini her geçen gün biraz daha sağlamlaştırmakta ve yükseltmektedir.


Kalite, güven, uygulanabilirlik ve yenilikçiliği sürekli müşteri memnuniyeti ile birlikte kendine amaç olarak seçmiştir.
Erdem Havalandırma Isıtma, Soğutma, havalandırma üniteleri başta olmak üzere, filtre sistemleri olarak ahşap ürünleri ve mobilya sanayisinde kullanılan toz toplama, toz emme, talaş toplama, filtreleme, pnömatik taşıma, siklon, silolama, fan tasarımı sistemlerini tecrübeli teknik kadrosu avantajı ile gerçekleştirir.

AMACIMIZ
İmalatını, bakımını ve onarımını üstlendiğimiz firmaların bölgemizdeki tüketici ihtiyaçlarını da gözönüne alarak, yedekparça ve bakım onarım sürecinde koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayarak müşterilerine ulaştırmak, Havalandırma sektöründeki son gelişmeleri uygulayıp bağımlı memnun müşteri oluşturmak, yenilikçi işlemlerimiz ve yüksek kalitemizle örnek bir hizmet anlayışı sunmaktır.

TEMEL DEĞERLERİMİZ
Dürüst ve güvenilir olmak,
Müşteri memnuniyetini korumak,
Çalışanlarımıza önem vererek gelişimlerine destek olmak,
Yenilikçi ve gelişimci olmak

Kalite Politikamız
Erdem Havalandırma olarak biz Havalandırma&Isıtma&Soğutma sektöründe kalitesi kabul görmüş hizmet üreten Türkiye'nin saygın kuruluşları arasına girmek ve müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın huzurunu temin etmek için hizmetlerimizi bir kerede, zamanında, doğru, sürekli ve güvenilir olarak sunmayı kendimize hedef kabul ederiz.

ETİKETLER