Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Ahşap Lambiri

   

Firma Adı

: sauna imalatı montaj yapım işleri, havuz kenarı kaplama - Prof Ahşap Dekorasyon

Üyelik Tarihi

: 9/28/2017

Firma Sektör

: Ahşap-Ormancılık

Firma Yetkili

: YAKUP TÜRK

Çalışan Sayısı

: 1 - 5
İncelenme : 15924
   
   
   

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Şehit Ünal Kalafat Cad Kalkandere Sok No:13 Madenler Ümraniye

Firma Şehir

: İSTANBUL

Telefon

: 0216 508 18 26

GSM

: 0555 226 99 39

Fax

: 0216 508 18 26

Mail

: [email protected]

Website

: http://www.profahsap.net
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 

Ahşap Lambiri

Ahşap Lambiri Tavan kaplaması genellikle ülkemizde Sarıçam, Kızılçam, Karaçam ve Ladinden üretilmektedirler. Bu ürünleri üreten tesisler çoğunlukla kereste fabrikalarının özel bir kısmını teşkil edecek bir şekilde kurulmuşlardır.

Bu ağaç malzemeleri dış görünüş bakımından diğer malzemelere nazaran güzel ve sıcak görünüşlüdür. Isıyı izole etmesi dolayısı ile sağlıklı döşeme tipidirler. Ayrıca, yapılarda ses izolasyonu bakımından iyi özelliklere haiz olup, uzun ömürlü iç ve dış kaplamalardır. Lambri döşeme yapımında kullanılacak olan tomrukların kaliteli olması gerekmektedir.

Lambiri...

Sağlam olduğu takdirde budaklı tomruklardan da lambri döşeme yapımında faydalanmak mümkündür.Bundan dolayı ince çaplı tomruklarda lambri döşeme randımanı düşüktür.Lambri döşeme yapımı için kullanılan tomruklarda en uygun çaplar : Çam, Ladin 25 – 35 cm yıllık halkalar geniş olduğu takdirde lambri ve döşemelerde rutubet değişmeleri ile boyutlarda fazla miktarda daralma ve genişlemeler meydana gelebilmektedir. Lambri ve döşemelik tomrukların düzgün dolgun bulunması ve lif kıvrıklığını ihtiva etmemesi gerekmektedir.