Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: izmir limontepe kiremit çatı onarımı, tamirat, tadilatı, izolasyon oluk temizleme firmaları

Firma Sektör

: Çatı Hizmetleri

Firma Yetkili

: Yavuz / Hüseyin Bey

Çalışan Sayısı

: 1 - 5
Kuruluş Yılı : 2008
İncelenme : 252
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: 3822 Sok No 30 Umut Mah Karabağlar, İzmir

Firma Şehir

: İZMİR

Telefon

: 0552 613 20 43 - 0535 370 02 72

GSM

: 0552 613 20 43

Mail

: [email protected]
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
izmir çatı tamirat
  • izmir çatı tamirat
 

HAKKIMIZDA

izmir çatı tamirat, izmir çatı tadilatı, izmir çatı sızma, izmir çatı yapımı, izmir çatı onarım, izmir oluk tamiri, izmir çatı aktarma, izmir kiremit aktarma

20 yıla varan tecrübemiz ile İzmir ve çevresinde her türlü çatı işlerinizde İZMİR ÇATI olarak yanınızdayız.

Sıfır çatı yapımı, aktarma ve onarım, çatı pencere sistemleri, yağmur dereleri, su izolasyonu, kiremit çatı, çatı ve teras izolasyonu, ısı izolasyonu, shingle çatı, eternit çatı kaplama, membran çatı, A dan Z ye komple çatı işleriniz profesyonel kadromuz ile başarılı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Yaptığımız işlerde 5 yıllık işçilik garantisi ve 10 yıllık malzeme garantisi vermekteyiz. Firmamız ücretsiz keşif hizmeti sunmaktadır.  Bizi arayarak bize ulaşabilirsiniz.

Çatı Tadilat

Çatılar, doğal faktörlere karşı binaları korurken zaman içerisinde deforme olabilirler. Dolayısıyla, belirli zaman aralıklarıyla veya herhangi bir tahribat durumunda tamir edilmeleri gerekir. Çatı Tadilatı en az çatı yapımı kadar hassas ve uzmanlık gerektiren bir iştir.

Çatı İzolasyonu

Çatı izolasyonu, çatının aşağıda kalan yaşam alanlarının tavanlarında ısı kaybını önlemek için çatı alanının yalıtımının sağlanmasıdır.Tavan arasında kullandığımız yalıtım türleri ve yöntemi, çatınızınaltında bir yaşam alanı olup olmadığı ile doğru orantılı ve alakalı bir durum olduğu için çatı izolasyonu yöntemleri buna bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Çatı Tamiri

Çatı tamiri, çatı yapı elemanlarının tamir edilmesini, kırılan dökülen parçalarının değiştirilmesini anlatan bir ifadedir. Çatı tamiri yapılarak binanın ısı yalıtımına katkıda bulunmak ve yağmur, kar sularının bina içine akmasını engellemek mümkündür. Bunun yanı sıra çatı tamiri yapılarak çatıda oluşan atık suların bina dışına güvenle aktarılması sağlanmaktadır.

İzmir Çatı İzolasyonu  binalarımızı her türlü iç ve dış etkenden  (Yağmur, kar ve her türlü hava olaylarında) korumaktadır. Yaşam alanlarımızda su yalıtımı ile mantar, küf ve rutubeti engellemektedir. Isıtma ve soğutma işlemleri için harcadğınız enerjide tasarruf sağlar.  İstenmeyen ses ve gürültü kirliliğine karşı binanızı korur. İzmir ve çevresinde izolasyon sistemleri ihtiyaçlarınıza bize ulaşın. 

Ahşap Çatı

Ahşap, doğa şartlarına ve depreme dayanıklıdır.

 

Çatı Temizliği

Çatıların ömürlerini uzatmak için yapılmalıdır.

 

Çatı İzolasyonu

Bina ömrünü uzatmak ve enerji tasarrufu sağlama

ETİKETLER

çatı tamirat, çatı tadilat, çatı sızma, çatı yapımı, çatı onarım, oluk tamiri, çatı aktarım, kiremit aktarma, izmir çatı tamirat, izmir çatı tadilatı, izmir çatı sızma, izmir çatı yapımı, izmir çatı onarım, izmir oluk tamiri, izmir çatı aktarma, izmir kiremit aktarma, bozyaka çatı tamirat, bozyaka çatı tadilatı, bozyaka çatı sızma, bozyaka çatı yapımı, bozyaka çatı onarımı, bozyaka oluk tamiri, bozyaka çatı aktarma, bozyaka kiremit aktarma, bozyaka çatı izolasyonu, limontepe çatı tamirat, limontepe çatı tadilatı, limontepe çatı sızma, limontepe çatı yapımı, limontepe çatı onarımı, limontepe oluk tamiri, limontepe çatı aktarma, limontepe kiremit aktarma, limontepe çatı izolasyonu, konak çatı tamirat, konak çatı tadilatı, konak çatı sızma, konak çatı yapımı, konak çatı onarımı, konak oluk tamiri, konak çatı aktarma, konak kiremit aktarma, konak çatı izolasyonu, karabağlar çatı tamirat, karabağlar çatı tadilatı, karabağlar çatı sızma, karabağlar çatı yapımı, karabağlar çatı onarımı, karabağlar oluk tamiri, karabağlar çatı aktarma, karabağlar kiremit aktarma, karabağlar çatı izolasyonu, Aliağa Çatı Tadilatı, Balçova Çatı Tadilatı, Bayındır Çatı Tadilatı, Bayraklı Çatı Tadilatı, Bergama Çatı Tadilatı, Beydağ Çatı Tadilatı, Bornova Çatı Tadilatı, Buca Çatı Tadilatı, Çeşme Çatı Tadilatı Çiğli Çatı Tadilatı, Dikili Çatı Tadilatı, Foça Çatı Tadilatı, Gaziemir Çatı Tadilatı Ödemiş Çatı Tadilatı, Seferihisar Çatı Tadilatı, Selçuk Çatı Tadilatı, Tire Çatı Tadilatı, Torbalı Çatı Tadilatı, Güzelbahçe Çatı Tadilatı, Karabağlar Çatı Tadilatı, Karaburun Çatı Tadilatı, Karşıyaka Çatı Tadilatı, Kemalpaşa Çatı Tadilatı, Kınık Çatı Tadilatı, Kiraz Çatı Tadilatı, Konak Çatı Tadilatı, Menderes Çatı Tadilatı, Menemen Çatı Tadilatı, Narlıdere Çatı Tadilatı,