Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: Ankara pvc yer döşemeleri, homojen, hastane - ankara kızılay Yer Döşeme

Firma Sektör

: Yapı Sektörü

Firma Yetkili

: FirmaRehberleri

Çalışan Sayısı

: 1 - 5
Kuruluş Yılı : 1999
İncelenme : 6380
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: İzmir

Firma Şehir

: ANKARA

Telefon

: 0555 560 67 17

GSM

: 0555 560 67 17

Fax

: 0555 560 67 17

Mail

: [email protected]
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
hijyenik paspaslar
ameliyathaneler
kreş ve ana okulları
yogunbakım odaları
  • hijyenik paspaslar
  • ameliyathaneler
  • kreş ve ana okulları
  • yogunbakım odaları
 

HAKKIMIZDA

Gümüş iyonlu zemin kaplamaları.yer döşemesinde dünya teknolojileriHomojen zemin kaplaması demek malzemenin her yerinde aynıözelliği bulundurması demektir.Standart olarak 2mm kalınlıktadır. diğer pvc yerkaplamalarında aşınma tabakası 0.30 mikrondan başlar 0.80 mikrona kadar çıkar.

  

http://www.tempoankara.com/image.php/anazemin(1).jpg?width=960&height=310&cropratio=96:31&image=/uploads/images/anazemin(1).jpg

Homojen zemin kaplamasında ise bu aşınma tabakası 200 (2mm) mikrondur.Doğal olarak diğer pvc yer kaplamalarına göre daha dayanıklıve uzun ömürlüdür. homojen kaplamaların bir özelliği de yoğun trafiğe maruz kalan alanlarda kullanılabilmesidir. Trafiğe bağlı olarak kirlendiği zamantekrar ilk günkü yeni durumuna cila atılarak getirtilebilir.

Karakteristik Özellikler

Homojen Grup T ürünleri ile ön plana çıkan geniş PVC-ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. Antibakteriyel, antistatik, bakımı ve temizliği kolay, zengin renk ve desen alternatifi mevcut, çevre dostu ve geri dönüştürülebilir PVC zemin ve duvar kaplamalarıdır.

Yoğun trafik ticari ve endüstriyel tip mekanlarda kullanıma uygundur.

ETİKETLER

antibakteriyel yer döşemeleri, antibakteriyel yer kaplamaları, yer döşemeleri, antistatik yer döşemeleri kondaktif yer döşemeleri, antistatik yer kaplamalrı, kondaktif yer kaplamaları, esd yer kaplamaları, esd yer döşemeleri, Homojen PVC Zemin Kaplamaları, Heterojen PVC Zemin Kaplamaları, İletken PVC Zemin Kaplamaları, Kaymaz PVC Zemin Kaplamaları Spor PVC Zemin Kaplamaları, Vinil Duvar Kaplamaları, Karo Halılar Pvc Merdiven Ve Süpürge Profilleri, Hijyenik Paspaslar, Yükseltilmiş Döşemeleri, Zemin Düzeltme Malzemeleri, Strafor yer döşeme firmaları, Vinfloor yer döşeme firmaları, ankara pvc yer döşeme malzemesi, pvc zemin kaplaması, gümüş iyonlu pvc yer kaplaması, gümüş iyonlu yer döşemesi, 04, 443/a3, a yer kaplaması, antistatik yer kaplaması, antistatik pvc yer döşemesi, hetorejen pvc zemin kaplaması, hetorejen yer döşemesi, homojen pvc yer döşemesi, homojen zemin kaplaması, kondaktif pvc yer döşemesi, kondaktif yer kaplaması, 04, 443/a4, b yer döşemesi, iletken yer kaplaması, akustik zemin kaplaması, acostic yer döşemesi, 04, 443/b1 zemin kaplaması, karo halı, karo zemin döşemesi, vispas aleminyum paspasları, hijyenik paspaslar, , zifiranlı hijyenik paspaslar, kıvırcık paspaslar, pvc süpürgelikler, pvc merdiven burunlukları, aleminyum merdiven burunlukları, tarkett pvc yer döşemeleri, armstrong pvc yer kaplamaları, , spor salonu yer döşemeleri, kondisyon yer döşemeleri, hastane yer döşemeleri, hastane yer kaplamaları, kreş yer döşemeleri, antibakteriyel yer kaplamaları,